Een financieel topfit bedrijf begint met financieel topfitte medewerkers!

Als bedrijf ben je  constant bezig om financieel topfit te zijn en blijven. Administraties op orde, voldoende liquiditeit,  lopen de diverse budgetten in de pas met de werkelijke cijfers? Allemaal vragen waar de CFO zich dagelijks mee bezig houdt. Waar men echter vaak aan voorbij gaat is de financiële gezondheid van het belangrijkste kapitaal, de medewerkers! Maar hoe kun je als bedrijf financieel topfit zijn als je eigen medewerkers dit niet zijn?

Recent onderzoek van Deloitte, ING en Nibud wijst uit dat slechts 27 % van de Nederlanders zich  financieel gezond mag noemen. En in tegenstelling  tot wat velen denken, is dit niet alleen van toepassing  op mensen in de lagere inkomensgroepen  maar redelijk “mooi” verdeeld over alle lage van de bevolking.

De kans is dus heel aannemelijk dat het bovenstaande percentage ook van toepassing is op jouw  organisatie.  Dat betekent dus dat 73 % (!!) zich niet financieel gezond mag noemen met als  gevolg dat zij minder productief, minder betrokken en vaker ziek  zijn. Iets wat je niet wil als organisatie.

Met Mister Brightside bieden wij een persoonlijke totaaloplossing om mensen financieel topfit te krijgen. Dit doen we door de mensen eerst de nodige financiële educatie bij te brengen en vervolgens een persoonlijk financieel (life) plan voor  ze te maken waarbij we ze ook in de toekomst blijven volgen.  Interesse? Bel of mail gerust!