Opvallen als werkgever met een Persoonlijk Financieel (Life) Plan voor je medewerkers

Het grootste probleem waar ondernemers op dit moment tegenaan lopen is het vinden van nieuw personeel. Het aanbieden van de standaard primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden als een goed salaris, een auto van de zaak en voldoende vakantiedagen zijn vaak niet meer voldoende om op te vallen in het grote aanbod vacatures.

Opvallend is dat zowel generatie Y als Z enorm veel waarde hecht aan financiële zekerheid en het realiseren van doelen. Vist jouw organisatie overwegend in deze vijver van young professionals, dan is het aanbieden van een Persoonlijk Financieel (Life) Plan zeker het overwegen waard. Hiermee zorgen we enerzijds voor (financiële) zekerheid in de meest voorkomende situaties en anderzijds begeleiden we iedere medewerker op persoonlijke wijze om zijn / haar doelen te definiëren en ook financieel te realiseren.

Als Mister Brightside geloven wij dat jouw mensen op deze manier meer leven uit hun geld kunnen halen en dus meer werkgeluk zullen ervaren. Een extra secundaire arbeidsvoorwaarde die veel oplevert en weinig kost!

Interesse? Bel (040-209 76 76) of mail naar info@misterbrightside.nl