Inflatie: compenseren of sturen op kennis, gedrag en inzicht?

We kunnen er niet omheen. De torenhoge inflatie zorgt voor veel stress, bij zowel medewerkers als werkgevers. Met name de stijgende kosten voor energie zorgen zo kort voor de winter voor de nodige onrust in menig huishouden. Maar hoe kun je hier als werkgever richting je medewerkers het beste mee omgaan?

Een aantal werkgevers overweegt, of is zelfs al overgegaan tot compensatie op financieel vlak. Of dat de oplossing is? Uiteraard is  het prettig om een financiële tegemoetkoming te krijgen maar is deze oplossing structureel?

Mister Brightside denkt van niet. Wij zijn ervan overtuigd dat je als werkgever beter kunt investeren in het bijbrengen van kennis, gedrag en inzicht zodat je medewerkers niet alleen op de korte termijn (hoge energierekening) maar ook op de lange termijn (bijvoorbeeld nieuw pensioenstelsel) geholpen zijn. Hoe doe je dat? Door financiële coaching!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij u en uw medewerkers kunnen bieden? Bel (040-209 76 76) of mail (info@misterbrightside.nl) gerust!