Schijf van Vijf voor Vitale medewerkers!

Schijf van vijf

Voldoende groente en fruit, een beetje boter, wat zuivel, noten en peulvruchten, brood en aardappelen en je moet uiteraard voldoende water drinken. Dit helpt om een gevarieerd en gezond eetpatroon te ontwikkelen wat hoort bij je levensstijl. Dat is de schijf van vijf welke we allemaal wel kennen.

Missing link bij vitaliteit

Wanneer een werkgever het heeft over vitaliteit, gaat het met name over beweging (fysiek), levensstijl (fruit), mentaal (stress), idealiter in combinatie met investeren in persoonlijke groei. De missing link in de Schijf van Vijf voor Vitale medewerkers is Financiële Vitaliteit! Om je gewenste leven (stijl, beweging, stressreductie en persoonlijke groei) daadwerkelijk te kunnen leven, is Financiële vitaliteit door middel van financiële coaching onontbeerlijk.

Wat levert financiële vitaliteit op?

Voor je medewerker levert financiële vitaliteit rust, grip, (werk)geluk op, doordat je medewerker meer leven uit zijn geld haalt. Als werkgever reduceer je verzuim en minder verloop (duurzame inzetbaarheid). Tevens geef je inzicht in complexe materie, zoals het nieuw pensioenstelsel. Door een hogere mate van tevredenheid en betrokkenheid van je medewerkers neemt het rendement toe. Daarnaast geef je als werkgever invulling aan goed werkgeverschap, sterker nog je gaat voor excellent werkgeverschap. Dit maakt je als werkgever aantrekkelijker om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Hoe worden medewerkers financieel vitaal?

MisterBrightside neemt je medewerkers mee op een inspirerende reis door het financieel landschap. Met aan de horizon een zorgeloos bestaan. Welkom aan de zonnige kant van het leven. Dikverdiend! Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Neem contact op!

Op naar je levensdoelen!